Review All day bowls

Simone Reviews Laat een reactie achter

Al zolang ik me kan herinneren ben ik dol op eten uit een kom. Maakt niet uit wat erin zit, op de een of andere reden smaakt het gewoon veel beter. Het liefste eet ik dan ook nog met stokjes, op die manier eet je langzamer (ik tenminste) en dan geniet ik extra veel van wat ik eet. Nadat ik hoorde dat er een boek vol met gerechtjes uit een kom bestond, wilde ik deze dan ook graag hebben. Gelukkig was het toen kerst en mocht ik een kadootje uitkiezen!

Wat kun je van het boek verwachten?

In All day bowls staan hele diverse gerechten die je uit een kom kunt eten. De recepten zijn verdeeld in de hoofdstukken:

Rise & Shine: zoete en hartige gerechten om de dag mee te beginnen. Zoals roerei met tomaat en feta, nectarinecrumble uit de pan en alohabowl met granola.
Curled Up: Heerlijk verwarmende gerechten om lekker mee op de bank te kruipen. Zoals Ramen met misoboter en ei, pompoenrisotto met feta en pittige tijmpangrattato en 5-spice stoof met bruin bier en knolselderijpuree
It’s all Good: diverse bijzondere gerechten die een feestje zijn om te eten. Zoals Broccolicouscous met ceviche van zalm, bliss bowl met courgettekoekjes en Wortelhummus met geroosterde bloemkool.
Gather & Feast: Allerlei gerechten die heerlijk zijn om te delen met iedereen die je lief is. Zoals Vistacobowls, Falafelbowl met couscous en tzatziki en Caponata met buffelmozzarella.
On a sweet note: Zoete nagerechten om de maaltijd mee af te sluiten. Zoals Rabarbertaartjes uit de oven, Snelle frambozen-vlierbloesemsorbet en Gebakken perziken met ricotta.

Dat klinkt toch ontzettend lekker allemaal of niet? Hieronder ook nog een paar foto’s uit het boek om van te watertanden:

camera 020 camera 021 camera 022 camera 023 camera 024 camera 025

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *