Cassavemeel pannenkoekjes

Simone Recepten 2 Reacties

De kinderen hier in huis zijn dol op pannenkoeken. Minstens 1 keer per week is het dan ook pannenkoek dag :) Ondertussen staan er al heel veel verschillende recepten online. Elke keer als ik een nieuw soort meel ontdek proberen we wel een keer uit of je er ook pannenkoeken mee kunt bakken. Deze keer was cassavemeel aan de beurt!

Wil je alle pannenkoek recepten op een rijtje zien? Klik dan hier.

Ingrediënten

175 gram cassavemeel
250 ml kokosmelk
125 ml kokosolie (gesmolten) + extra om in te bakken
1 el ahornsiroop
2 eieren
Snufje zout

Bereidingswijze

Roer simpelweg alle ingrediënten door elkaar om het beslag te maken. Zelf doe ik dit gewoon in een grote schaal met een vork. Op deze manier klop je alles goed los en dan krijg je geen klontjes. Verhit nu een pannenkoekenpan op half hoog vuur en schep voor elke pannenkoek een eetlepel beslag in de pan. Wanneer de bovenkant gestold is kun je ze omdraaien en de andere kant ook bruin laten worden. Stapel een hoge toren en eet smakelijk!

1 2 3 4

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Comments 2

    1. Post
      Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *