Een dag op pad… Toet het toetjesparadijs

Simone Een dag op pad... Laat een reactie achter

Vorig weekend was ik op stap met mijn oudste en beste vriendin. We kennen elkaar al sinds de middelbare school. Hoewel onze levens soms erg druk en verschillend zijn, voelt het als we samen iets afspreken weer even alsof we weer 16 zijn :)

We gingen samen naar Groningen en wanneer ik in Groningen ben dan moet ik gewoon echt even langs Toet! Toet is een waar toetjesparadijs. Ze hebben diverse glutenvrije en lactosevrije opties waardoor bijna iedereen wel van iets lekkers kan genieten.

De sfeer bij Toet is erg fijn, het is een soort gezellige huiskamer met een grote open keuken waar de hele dag door allerlei lekkers gebakken word. Denk aan bananenbrood, red velvet taart, cheesecake en dadeltaart. Ook staan er een paar hartige opties op de kaart voor degene die niet van zoet houden ;)

Toen mijn dochter de foto’s zag die ik afgelopen weekend heb gemaakt wist ze gelijk Toet te herinneren van de keer dat ik samen met haar op stap was. Ze zei: he daar heb ik gespeeld en taartjes gegeten met mama! Hieronder nog wat foto’s zodat je zelf kan zien hoe Toet eruit ziet:fietsbuitenkantbuitenkant-2binnen-1binnen-2tekenen-bij-toet

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *