Review Love & Lemons

Simone Reviews Laat een reactie achter

Wanneer je erg van groenten houd of juist niet weet hoe je groenten eens op een andere manier kan klaarmaken: dan is dit een boek voor jou! In plaats van de recepten op te delen in ontbijt, lunch en avondeten, is het boek Love & Lemons verdeeld in hoofdstukken over groenten. Heel handig wanneer je weer eens een groente in je groentepakket hebt zitten waar je geen raad mee weet. Of dat er standaard elke keer gestoomde broccoli/wortels/sperziebonen op tafel staan, omdat je geen inspiratie meer hebt voor nieuwe smaakcombinaties.

Alleen al voor de foto’s wilde ik dit boek al heel graag hebben. Wanneer je de blog Love & Lemons kent dan weet je vast wat ik bedoel. Verder houd ik echt van de passie voor eten en vooral ook voor groenten die het boek uitstraalt. Verrassende combinaties die je thuis heel makkelijk na kunt maken. Want ook dat vind ik belangrijk, een gerecht kan er wel heel mooi uitzien en lekker smaken, het is wel de bedoeling dat je er thuis ook echt mee aan de slag kunt. Alle ingrediënten in het boek heb ik weleens in de supermarkt of toko gezien.

In het hoofdstuk over Artisjokken staat bijvoorbeeld heel duidelijk uitgelegd hoe je ze schoonmaakt en voorbereid. Zelf heb ik nog nooit zelf artisjokken klaargemaakt, terwijl ik artisjokken wel echt heel erg lekker vond. Het was echt een soort drempel waar ik niet overheen durfde ;) Na het lezen van deze tips ga ik het zeker een keer proberen!

De recepten zijn heel divers en er word ook gebruik gemaakt van gluten en zuivel. Wel staat onder bijna elk recept een tip hoe je het recept kunt aanpassen zodat het vegan (voor mij fijn omdat het dan ook zuivelvrij is) of glutenvrij word. Al met al een boek vol inspiratie om lekker veel variatie in de keuken te krijgen of te houden.

Hieronder nog enkele foto’s om je een kijkje in het boek te geven:
voorkant-11 2 3 4 5 6Deze review schrijf ik uit enthousiasme voor het boek. Ik krijg er geen vergoeding voor. Ook het boek zelf heb ik zelf aangeschaft.

Wil je meer informatie over het boek Love & Lemons? Kijk dan hier. De blog Love & Lemons van Jeanine Donofrio & Jack Mathews bezoeken? Klik hier.

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *