Review producten Cool Bear + winactie!!

Simone Proefhelden, Reviews Laat een reactie achter

Op vrijdag 18 November werd het superleuke food-event All You Need is Food georganiseerd. Wat was ik blij dat ik erbij mocht zijn! Op het event kon je namelijk de mensen achter de producten ontmoeten. Zo hoorde je hoeveel passie er achter bepaalde producten zit. Binnenkort plaats ik nog een verslag van het event zelf, maar nu is het eerst de beurt aan een product waar de passie vanaf spat!gemaaktmetliefde

Wat is Cool Bear?

Cool Bear is opgericht door Ana Santiago. Ze wilde haar kleinkinderen namelijk een lekker drankje kunnen aanbieden dat niet vol zat met suiker. Wanneer je de gemiddelde limonades en sappen bekijkt die je in de winkel vind, schrik je van de hoeveelheid suiker die erin zit. We worden gelukkig steeds bewuster en dankzij producten zoals Cool Bear merk je dat het ook anders kan. Zoals ik in een vorig bericht (Tips voor drinken anders dan water) al vertelde vinden mijn kinderen Cool Bear erg lekker. Ze proeven geen bittere nasmaak van de stevia. Ook vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen vinden het net zo lekker als andere limonade. Toch blijft water nog steeds het meest gedronken drankje bij ons thuis :)

Welke ingrediënten bevat Cool Bear?

Hieronder vind je de ingrediënten van de aardbeien limonade:
info-aardbei

Welk assortiment heeft Cool Bear?

Vruchtensiroop: Allereerst bestond er alleen de vruchtensiroop in grote flessen. Bovenstaand zie je al dat de vruchtensiroop werkt zoals je gewend bent van limonade. 1 deel siroop 10 delen water en drinken maar.

Fruit drink: Sinds kort zijn er ook fruitdrinks verkrijgbaar. Fruitdrinks zijn kant en klare pakjes waarbij je alleen een rietje in het pakje hoeft te steken om te kunnen genieten van het drankje.

Fruit drops: Ook deze zijn sinds kort verkrijgbaar. Fruit drop is een geconcentreerde siroop, in een klein meeneem flesje met anti-lekdop. Deze kun je dus makkelijk meenemen en simpelweg 1 keer te knijpen in het flesje zorgt ervoor dat je water verandert in limonade.

Zelf Cool Bear Proeven?

Wil je Cool Bear na dit verhaal eens uitproberen of aan je kinderen laten proeven? Dan heb ik leuk nieuws! Ik mag namelijk maar liefst 3 pakketten Cool Bear producten weggeven. In een pakket zit een fles limonade, een verpakking fruit drops en beide smaken van de fruit drink. Maar dat is nog niet alles ook zit er een handgemaakt kinderschortje in plus tekeningen en plaktattoo’s voor de kinderen. Kans maken? Ik verloot 2 pakketten op Facebook en ook 1 pakket op Instagram.

Voor de Facebook pakketten: Like Fit en Puur en Cool Bear op Facebook en tag iemand in het Facebookbericht die vast ook wil proeven! Delen van de actie vind ik lief :)

Voor het Instagram pakket: Volg Fit en Puur en Cool Bear op Instagram en repost de foto van een glas water die wacht op een beetje Cool Bear Fruit drop. Zet er de hashtag #fitencool bij dan kan ik je foto terugvinden!!

Heel spannend zo’n winactie, doen jullie allemaal gezellig mee? O voor ik het vergeet op Sinterklaas 5 december sluit de actie en de volgende dag zal ik de winnaars bekend maken!!

aardbei cassis-appel citroen-limoen framboosframboos-pakjecassisappel-pakjetetra_framboosfruitdrops_cassisappelfruitdrops_mandarijn

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *