Zuivelvrije ‘frozen yoghurt’ repen met blauwe bessen

Simone Recepten Laat een reactie achter

2

Zuivelvrije frozen yoghurt repen met framboos

Vorige week deelde ik al een versie met frambozen deze week een andere smaak. Je kunt natuurlijk zo veel verschillende smaken bedenken als je wilt, dus leef je vooral lekker uit in de keuken ;) Zelf had ik deze 2 verschillende smaken tegelijk gemaakt in 1 kleine ovenschaal. Iedereen heeft er van gesmuld en eigenlijk kon niemand van ons kiezen welke variant we nu lekkerder vonden. Ik voeg trouwens helemaal geen extra zoet toe, het fruit is voor ons genoeg. Op deze manier kunnen we ook een keer als ontbijt van genieten!

Ingrediënten

150 ml kokosyoghurt
Handje blauwe bessen
1 el cacao nibs
1 el kokosrasp

Bereidingswijze

Bekleed een schaal of bakvorm met bakpapier. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Schep het mengsel in de beklede schaal/bakvorm en plaats in de vriezer om hard te worden. Laat minstens een uur in de diepvries. Snijd het geheel nu in repen of een andere vorm die je fijn vind. Dit gaat het makkelijkst als je je mes even goed warm maakt. Nu ben ik benieuwd of jullie nog andere smaken willen uitproberen! 3

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *