Gevulde zoete aardappel met tonijn en postelein

Simone Recepten Laat een reactie achter

gevulde-zoete-aardappel-met-hotdog-vulling2

Gevulde zoete aardappel met hotdog vulling van Paleofamilie

Nadat ik de gevulde zoete aardappel: hotdog style van Paleofamilie had gemaakt kwam ik erachter dat gepofte zoete aardappel wel heel erg lekker is! Benieuwd naar het recept van de hotdog versie? Klik dan op de foto:

Doordat ik genoeg zoete aardappels in huis had ben ik zelf een nieuwe versie gaan bedenken die me lekker leek. Naast gepofte zoete aardappel had ik namelijk ook ineens ontdekt dat postelein heel erg lekker smaakt. In dit gerecht combineer ik die samen.

Ingrediënten

1 zoete aardappel
1 blikje tonijn
Flinke handvol postelein
Kappertjes
Olijven
Dressing of saus naar wens
Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Wikkel de zoete aardappels in een bakpapiertje en leg ze op een bakplaat in het midden van de oven. Bak ze in ongeveer 40 min. gaar. Snij de zoete aardappel doormidden en laat even wat afkoelen. Was ondertussen de postelein. Vul de zoete aardappel dan met de postelein, tonijn, kappertjes en olijven en top hem af met je dressing of saus, eet smakelijk!
1

2

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *