Meeneemlunch + verslag lesdagen (deel 3)

Simone Persoonlijk 2 Reacties

Vorige week had ik alweer de vijfde en zesde lesdag! Wat gaat de tijd toch snel voor je het weet is de opleiding voorbij en heb ik hopelijk weer een diploma op zak :) De vijfde lesdag kregen we les van Ronald Smit. Ronald is een personal trainer die vele mensen in een gezonde shape heeft gekregen. Bij de hormoonfactor leer je hoe je met een effectieve training het lichaam aanzet om spieropbouw te krijgen. Meer spieropbouw betekent dat je verbranding in rust omhoog gaat. Oftewel je kunt ietsjes meer eten dan normaal en toch niet dikker worden ;)

We leerden deze dag de basisoefeningen die je thuis zou kunnen uitvoeren. We werden flink aan het werk gezet, maar dat vond ik alleen maar fijn. Na de training kregen we nog wat lesstof en ook al duurde de dag even lang als anders, ik voelde me veel fitter dan de vorige keren. Vaker een training op een lesdag inplannen lijkt me zo!

De volgende dag kregen we voor de laatste keer les van Ralph. We herhaalden de stof die we tot nu toe behandelt hadden en bespraken wat casussen. Al met al wederom een fijne dag. Hieronder nog een beschrijving van de lunches die ik mee had genomen. Morgen komt nog het recept van de groentenmuffins online en dan zal ik de link hieronder aanpassen.

Lunch dag 1 (1 persoon)

lunch dag 5

Viskoekjes (het recept vind je hier)
Groentenmuffins (het recept vind je hier)

Lunch dag 2 (1 persoon)

lunch dag 6

Viskoekjes (recept vind je hier)
Groentenmuffin (recept vind je hier)
Bietensalade deze keer zonder  sardines met mayonaise (recept vind je hier)
Doperwtjes met olijven en mayonaise
Gerookte zalm, sperziebonen en olijven

bekijk ook

Comments 2

  1. Annemieke

    Wat een heerlijk, enthousiast verhaal over je opleiding. Ik wil ooohoook! ;-) En een lekkere lunch. Ben ik wel jaloers op, ik eet minstens twee keer zoveel en heb nog honger.

    Liefs, Annemieke

    1. Post
      Author
      Simone

      Echt? Ik vond dit al een beste hoeveelheid! Zijn de grote bakken van de lunchbots :) en alles vult echt ontzettend. Normaal eet ik ook meer heb ik het idee, maar tijdens een lesdag als ik wel genoeg drink (lekkere verse muntthee en water) zit ik sneller vol. Hoefde ook niet de hele dag heen en weer te rennen dat zal ook veel schelen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *