Koffie Chocolade Milkshake

Simone Recepten Laat een reactie achter

De laatste tijd word de keuken steeds meer over genomen door mijn man. Nu we steeds andere producten en recepten aan het uitproberen zijn krijgt hij ook steeds meer interesse in experimenteren in de keuken. Heel toepasselijk bestond zijn kerstpakket uit een handige blender met mooie glazen erbij. Bijna dagelijks maakt hij nu heerlijke smoothies om mee te nemen naar zijn werk. Onderstaand een combinatie die me een beetje deed denken aan een ice cappuccino met een vleugje chocola. Of misschien wel een beetje mokka achtig. Ieder geval ondanks dat ik echt geen liefhebber van koffie ben vond ik deze variant eens een keer wel lekker. Ik liet het voor de zekerheid wel bij een paar slokjes, geen zin om ineens te stuiteren van de cafeïne. Ik nodig je dan ook graag uit om deze “milkshake” eens te maken en dan ben ik benieuwd hoe je de smaak zou omschrijven!

Ingrediënten

Dubbele espresso
1 banaan (bevroren in stukjes)
1 el cacao
1 el kokosolie (extra vergin)
50 gram bevroren avocado stukjes
200 ml kokosmelk
Scheutje water (optioneel om het minder dik te maken)

Bereiding

Heel simpel stop alle ingrediënten in de blender en laat hem draaien tot een heerlijk romig en koud drankje. Vind je het nog iets aan de dikke kant voeg dan iets meer water toe.

koffie chocolade milkshake koffie chocolade milkshake 1

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *