Wafels

Simone Recepten Laat een reactie achter

Voor wie me nu een beetje kent weet dat ik dol ben op makkelijke maar wel erg lekkere recepten. Als ontbijt eet ik bijvoorbeeld graag een gebakken eitje met wat fruit. Maar wist je dat je met een kleine toevoeging hier ook lekkere vullende wafels van kunt maken? Een tijdje terug hebben we deze wafels bij opa en oma gegeten en de kinderen konden er geen genoeg van krijgen. Vaak vragen ze wanneer gaan we weer die hartjes eten? (als je de wafels snijd zijn het allemaal hartjes!)  Zelf zijn we helaas niet in het bezit van een wafelijzer, maar misschien is dat wel goed ook anders vroegen de kinderen elke ochtend om wafels!

Ingrediënten

8 eieren
2 bananen
2-3 el kokosmeel
Kaneel

Bereidingswijze

Stop alle ingrediënten in een grote kom, begin met 2 el kokosmeel. Meng alles goed door elkaar met een staafmixer. Laat het beslag even rusten zo heeft het kokosmeel de tijd om het beslag wat dikker te maken. Roer na een paar minuten het beslag nog even door en als je denkt dat het nog niet dik genoeg is kun je nog wat extra kokosmeel toevoegen. Verwarm je wafelijzer en vet deze goed in. Giet een kwart van het beslag in je wafelijzer en laat de wafels gaar worden.

wafel wafels

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *