Review Eetpaleo suikervrij

Simone Reviews Laat een reactie achter

Deze week komt het tweede boek van Eetpaleo uit. Aanstaande zondag is de boeklancering en daar mag ik gewoon heen! Hoe gaaf is dat? Komende weken zet ik daarom Marinka Bil van Eetpaleo even extra in het zonnetje! Vandaag schrijf ik over het door haar samengestelde programma Eetpaleo suikervrij.

Ondanks dat Marinka al een hele tijd paleo at bleef ze moeite houden met het laten staan van suiker. Wanneer je op het internet rondkijkt zijn er ook zoveel lekkere paleo recepten te vinden die de gewone koekjes, cakejes en taart prima kunnen vervangen. Maar, en daar zit meestal het probleem bij de meesten, hoewel de ingrediënten paleo zijn betekent het niet dat ze een maaltijd met groenten kunnen vervangen. Gebruik de zoete recepten op de speciale dagen wanneer er iets te vieren valt en zorg ervoor dat je basis uit zoveel mogelijk groenten bestaat.

Ik was afhankelijk van suiker geworden. Suiker = suiker = suiker. Ook wanneer je het in een gezond jasje giet, hoe je het ook noemt. Het blijft suiker, en het blijft ontzettend verslavend.

Marinka is toen zelf op zoek gegaan en heeft volop research gedaan naar de effecten van suiker op het lichaam en belangrijker naar een goede manier om af te kicken van suiker en door haar eigen ervaringen heeft ze zo een heel goed programma kunnen samenstellen.

 Mijn hele lichaam kwam terug in balans en ik voelde me zoals ik mezelf wilde voelen. Energiek, fit, gelukkig. Mijn leven werd niet langer beheerst door suiker. En nu wil ik jou graag helpen om hetzelfde te bereiken.

Het is een heel compleet programma geworden. Eerst wat theorie over wat suiker doet met je lichaam, dan welke stappen je kunt nemen om te zorgen dat je niet meer verslaafd bent aan suiker en als laatst een maaltijdplan voor 21 dagen met heerlijke recepten die je ook los van elkaar kunt gebruiken. Alle recepten zijn voorzien van foto’s die je doen watertanden. Persoonlijk vind ik dit een groot pluspunt. Een recept zonder foto maak ik eigenlijk nooit. Zie hieronder de inhoudsopgave om een indruk te krijgen hoeveel informatie en recepten je bij het programma krijgt!

Eetpaleo suikervrij Inhoud

Inhoud

Heb je net als mij na het eten altijd nog zin in wat zoets of vervang je vaak een complete maaltijd door een ‘gezond’ taartje? Dan kun je zeker baat hebben bij Eetpaleo suikervrij. Wil je meer weten over het programma? Lees dan hier verder.

Disclaimer: het Eetpaleo suikervrij programma heb ik toegestuurd gekregen om reviewen, maar ik ben er oprecht enthousiast over, anders zou ik het hier niet delen.

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *