Tips 5

Simone Tips Laat een reactie achter

Vorige week had ik het al over Ella’s kitchen gehad deze week nog een paar andere merken knijpfruitjes die uit alleen fruit bestaan. Hoewel een knijpfruitje geen vervanging is voor echt fruit is het wel een leuke traktatie voor kleine kinderen. Als je even let op de ingrediënten hebben ze wel het plezier van leuke kleurtjes en verpakkingen maar niet de overbodige toegevoegde suikers. Suikervrij zijn de knijpfruitjes natuurlijk niet, maar ik ben van mening dat zolang je ze als traktatie gebruikt en niet dagelijks als vervanger van fruit dit niet erg is.

Knijpfruitjes van Goodies

Goodies

Van dit merk zijn er vele verschillende smaken wat denk je van appel, wortel en mango of pompoen en peer? Verkrijgbaar bij de meeste supermarkten en drogisten.

Goodies, vanaf 0,79 per stuk

Knijpfruitjes eigen merk AH

AH

Sinds kort zijn er ook knijpfruitjes van AH. Ze hebben 4 verschillende smaken namelijk appel&pompoen, appel&wortel, appel&aardbei en appel&banaan.

AH, 0,79 per stuk

Knijpfruitjes van Zonnatura 

Zonnatura

Als laatst nog de knijpfruitjes van zonnatura. Hier zit alleen helaas wel 2% geconcentreerd sinaasappelsap in, daar ben ik persoonlijk geen fan van. Verkrijgbaar bij de meeste supermarkten.

Zonnatura, 2,82 voor 4 stuks

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *