Tips deel 1

Simone Tips Laat een reactie achter

Regelmatig kom ik nieuwe producten tegen in de winkel en het leek me leuk om deze eens te gaan delen met jullie. Via andere blogs lees ik af en toe ook over een nieuw product die ik zelf nog niet had ontdekt en wat ik wel graag wil proberen. Erg handig vind ik zelf, je kan namelijk niet altijd de grote hoeveelheid producten bijhouden.

Het eerste product had ik al via Instagram gedeeld. Namelijk dadelreepjes van Nakd. Deze dozen met 4 stuks erin had ik gevonden bij de Etos. Normaal kosten de reepjes los 1,09 of 1,19. Nu heb ik er 4 voor 3,25. Nog steeds prijzig, maar als je ze net als ons gebruikt voor dagjes uit wel erg handig. Je hoeft op die manier niks
onderweg te kopen waardoor je uiteindelijk weer goedkoper uit bent. Door de combi van noten en dadels stilt het je lekkere trek en krijg je tevens wat goede voedingsstoffen binnen. Win-win-win situatie :)

4 stuks 3,25 gekocht bij de Etos

Tips 1

Sinds ik zelf zoveel mogelijk zuivelvrij ben gaan eten mis ik eigenlijk de yoghurt het meeste. Meerdere keren had ik hierdoor weer eens geprobeerd om weer eens yoghurt te eten, maar helaas kreeg ik elke keer weer last van mijn buik/darmen vlak nadat ik het gegeten had. Enige tijd geleden hoorde ik over yoghurt van kokosmelk gemaakt door Abbott king. Sinds kort is deze yoghurt bij EkoPlaza te verkrijgen zodat het eindelijk mogelijk was om hem zelf te proeven. Je begrijpt mijn verwachtingen waren hooggespannen ;) gelukkig was het het wachten echt wel waard geweest! Eindelijk kon ik weer eens ontbijten met yoghurt, verse aardbeien en stukjes chocola. Een echt zomers ontbijtje jummie. De structuur vond ik wel veel dikker dan yoghurt, maar daardoor vulde het ook erg goed.

400 ml 3,99 gekocht bij EkoPlaza

Voor het laatste product van vandaag blijven we nog even bij zuivelvrij namelijk zuivelvrij ijs. Helaas niet suikervrij, maar wel erg lekker :) De eerste keer dat ik dit ijs had gegeten was tijdens een dagje uit in Zutphen.
Maar nu blijkt het gewoon bij AH te koop te zijn!

Professor Grunschnabel ijs 500 ml 5,25 Gekocht bij de AH

Tips 1

 

Bewaren

bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *